Presentaties nu op alle locaties in Noord- en Zuid Holland mogelijk

De herfst en winterperiode is het Kunst en Juttersmuseum van onze samenwerkingspartner te Callantsoog gesloten maar  u kunt het Strandvondstenmuseum het gehele jaar vragen om een presentatie te verzorgen. Dat kan ook in het jutterscafe van het Kunst en Juttersmuseum, maar ook op elke andere door u gewenste locatie.

Educatieve programma’s voor BSO en de scholen alsmede groepspresentaties (via het Strandvondstenmuseum te boeken) zijn in principe onder de geldende beperkingen ook het hele jaar mogelijk te Callantsoog, maar ook op uw school. Voor een strandvondstenmuseum-arrangement of bezoek te Callantsoog gelden aangepaste tarieven. Het is aan te bevelen eerst even te informeren of onze arrangementen te raadplegen.

Voor alle groepsarrangementen geldt dus dat de tarieven zijn aangepast en er voorlopig nog sprake is van beperkende regels. Voor meer info mail ons gerust via info@strandvondstenmuseum.nl of bel met Menno Twisk 06-22923226

Laat een antwoord achter