Historie Vervoer

Inschrijven voor de Dag van de Schelpen bij Stichting Kist maximaal 250 personen

Op zondag 4 juli aanstaande is er vanaf 13.30 uur een festival ter ere van de schelpenvisserij. Met verhalen, optredens, demonstraties een theater en schelpenspel. Ook kun je kennis maken met de schelpenfietsroute. Leuk voor het hele gezin.

We hopen dat dit initiatief van Pauline Van Vliet en Stichting Kist gaat leiden tot het jaarlijks terugkeren van een festival op het Schulpersplein in Bakkum, waar plek is voor een prettige mix van toeristisch entertainment, educatie, cultuurhistorie en theater.

Wij doen in ieder geval graag mee!

Vanwege de nog geldende beperkingen zijn het aantal plekken beperkt. Schrijf je van te voren in via de website van Stichting Kist. ( zie pagina samenwerkingpartners voor de link of surf naar stichtingkist.nl ) De kosten per gezin zijn 5 euro, inclusief een fietsrouteboekje.

Tot zondag 4 juli!

Laat een antwoord achter