In de strijd tegen de verveling…..

Rondje in museum met Jaap Wijker, Boet Winder en Menno Twisk met juttersverhalen, een juttersbrommer en meer ...
Tijdens de (verlengde) lockdown periode bieden we een virtueel cultuur historisch uitstapje in het (voormalige) Strandvondstenmuseum in Castricum.
Rond 2012 en 2013 zijn Jaap, Menno en Boet op film vastgelegd tijdens hun presentaties of rondleidingen. De bedoeling is dat we deze in ''behapbare'' stukjes op YouTube openbaar zullen gaan publiceren zolang de voorraad strekt en voor zolang dit op prijs gesteld wordt.
Ook willen we niet eerder vertoonde andere filmpjes van educatieve projecten en of strandingen gaan tonen. Houd hiervoor onze facebookpagina en de website in de gaten.   klik hier  voor het verslag van de aanlag van het smalspoor en klik hier  voor de ''geboorte van een Bakkumse Schelpenkar''.

Laat een antwoord achter