Vanaf 1 juni is het Juttersmuseum te Callantsoog in aangepaste vorm weer geopend.

(Het museum in Castricum is permanent gesloten.) U kunt uw entree tickets voor het Juttersmuseum Callantsoog gratis online reserveren maar u kunt natuurlijk ook bellen of reserveren bij de balie in het museum. Kwetsbare groepen vanaf 2 personen kunnen al om 10 uur in het museum terecht u moet hiervoor wel even bellen. Zie voor meer info  www.juttersmuseumcallantsoog.nl

Educatieve programma’s voor BSO en de scholen alsmede groepspresentaties (via het Strandvondstenmuseum te boeken) zijn in principe onder de geldende beperkingen ook weer mogelijk te Callantsoog, maar ook op andere locaties.

Voor een strandvondstenmuseum-arrangement of bezoek te Callantsoog gelden aangepaste tarieven. Het is aan te bevelen eerst even te informeren onder welke voorwaarden en tegen welk tarief dit mogelijk is in de presentatieruimte van het Juttersmuseum te Callantsoog, daarvoor kunt u ons rechtstreeks benaderen. Nieuw ten opzichte van Castricum is, dat we ons dan op loopafstand (5 minuutjes) van het strand en de zee bevinden, de (educatieve) programma’s kunnen vanaf heden ook (gedeeltelijk of helemaal) op het strand gedaan worden!

Voor alle groepsarrangementen geldt dus dat de tarieven zijn aangepast en er voorlopig nog sprake is van beperkende regels. Voor meer info mail ons gerust via info@strandvondstenmuseum.nl of bel met Menno Twisk 06-22923226