Oud-Castricum komt op haar Open Dagen in mei, juni, juli en augustus met de nieuwe expositie: Groeten uit Castricum en Bakkum, met aandacht voor- en verwijzing naar de vele toeristische trekpleisters in onze gemeente.

In het kader van de samenwerking en ter gelegenheid van deze nieuwe expositie opent het Strandvondstenmuseum deze zondag ook haar deuren.

Gelegenheid tot aanmelden voor lezing over het ontstaan van de badcultuur in Nederland.

De badcultuur in Nederland bestaat eigenlijk ‘’nog maar’’ 200 jaar. Bent u benieuwd naar het ontstaan en de ontwikkeling van de badcultuur in Nederland.  Historicus Koen Marijt uit Leiden (www.koenvantoen.nl)  kan daar boeiend over vertellen en wij hebben hem gevraagd om bij voldoende animo naar ons museum in Castricum te komen voor een lezing en presentatie.

Wij zijn zondag  geopend van 11.00  tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Wie weet tot a.s. zondag!