Een presentatie en speurtochtje tussen de strandvondsten in het museum

met film voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar

Voor (groot) ouders ook een belevenis! Toegang maximaal 40 personen.

Programmaduur is ongeveer 1,5 uur en kost 3,50 per persoon. Aansluiten is nog mogelijk,

Het museum is vaak gereserveerd voor groepsarrangementen; u kunt daarnaast altijd zelf een afspraak maken voor jeugd of volwassenen of aansluiten bij het (thema)programma die op onze agenda vermeld staat. Altijd geldt; even contact opnemen of de agenda raadplegen. Wij kunnen volgeboekt of gereserveerd zijn. Tip: verblijft u op een camping? Vorm een groepje en reserveer een op maat gemaakt programma in ons museum! Dat kan ook een dag van te voren.

Ooit willen weten wat er in de loop der jaren aan het Casticumse strand is aangespoeld? Kom gerust eens kijken en luister naar alle anekdotes!

Als de vlag uithangt bent u van harte welkom. Er bestaat ook een kans dat u ‘strand’, omdat er op dat moment een reservering is en het museum gesloten is. Dit is trouwens een goed idee als u een feestje hebt te vieren op een bijzondere locatie, informeer naar de mogelijkheden.