Historie Vervoer

Aanbod

Bezoek het depot Strandvonderij Castricum

 

Strandvondsten, bijzondere aanspoelsels en nautische (verzamel) objecten, verzameld door oud hulpstrandvonder en strandjutter Thijs Bakker (1925-2012) , zijn zonen Dirk en Frank  Bakker en Menno Twisk.

Voor bezoek even mailen naar Dirk Bakker  dirkbakker59@gmail.com

tariefindicatie: vrijwillige bijdrage ter plaatse

 

Presentaties en gastlessen  op school of op een door u gewenste locatie

 

Tariefindicatie: 

Op basis van een vrijwillige bijdrage voor Oud Castricum, Stichting Steun de Reddingsbrigade en of Stichting Kist en buiten Castricum reis- en onkostenvergoeding

 

 

Met de schelpenkar op uw locatie?

Tariefindicatie: 

65 euro multi transporter huur per dag + autokosten op basis van km vergoeding.

Ingespannen paard en koetsier mogelijk, kosten op aanvraag.

 

 

Arrangementen Juttersmuseum Callantsoog

Het juttersmuseum is een onderneming, wordt niet gerund door vrijwilligers en moet dus commerciële  tarieven hanteren.

Presentatie in juttersmuseum met vondsten en filmpje in combinatie met jutten op het strand. Duur ca. 2 a 2,5 uur

BSO, onder-, midden- en bovenbouw per presentatie in het Juttersmuseum ongeacht groepsgrootte € 100,00 (btw vrij gesteld) per keer.

Ouders en begeleiding kunnen voor € 15 inclusief koffie en gebak het kunst- en juttersmuseum bezoeken als de leerlingen de presentatie in de zaal krijgen of gaan jutten op het strand.

Een museumbezoek voor de kinderen behoort ook tot de mogelijkheden, de prijs hiervoor is 4 euro per leerling. Maar gezien de spanningsboog van kinderen zou dit in combinatie met het educatieve programma te lang worden. Maar zeker aan te bevelen dit een keertje met de familie te doen of als de weersomstandigheden een programma op het strand niet mogelijk maken .

 

Presentaties volwassenen

Film, presentatie en anekdotes van de streek en het strand ca. 1,5 uur en een bezoekje aan het kunst en juttersmuseum. € 185 excl. btw plus 10 euro pp voor het museumbezoek. (€ 15 incl. koffie en taart)